Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Kamskjell carpaccio med bringebæreddik


Kamskjell carpaccio med bringebæreddik

Kamskjell carpaccio med bringebaereddik
 Ingredienser:

Fra Oliviers & Co:

Fra matbutikken:

  • 12 kamskjell

  • 2 grønne epler

  • 2 sitroner

  • Grønne pistasjnøtter

  • Salt

Tilberedning:

  1. Bland sammen saften fra 1 sitron med 3 ss bringebæreddik og 6 ss av juleoljen i en bolle. Dryss over 2 klyper espelette chilipulver. Kutt eplene i tynne staver, og del de i to. Behold skallet på. Hell over saften av 1 sitron.
  2. Skjær kamskjellene i tynne, tynne skiver, og fordel dem utover 6 kalde tallerkener. Hell vinaigretten av sitronsaft, bringebæreddik og juleolje forsiktig over. Dryss over salt.
  3. Legg de små eplestavene på tallerkenene. Knus pistasjnøtter, og drysse over før servering.

Produkter i oppskriften

  • spaghetti vongole

Spaghetti vongole

Ønsker du å lære hvordan man skiller en god fra en lavkvalitets olivenolje? Lær hvordan man smaker på en olivenolje her!

Lær mer om våre produsenter

Se flere oppskrifter her

2019-11-19T13:48:41+00:00 |Hovedretter, Oppskrifter|