Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Frutti di mare


Frutti di mare

rutti-di-mare-med-Il-Fornacino

Frutti di Mare er en multi-sjømatrett, populær langs kysten av Italia. Denne retten oppfyller ønsket om et krydret, saftig, deilig måltid. Du kan nesten bruke hva du vil av sjømat: hvit fisk, blekksprutringer og alt av skalldyr. En kraftig, italiensk olivenolje, som for eksempel Il Fornacino, tilfører retten det lille ekstra.

Ingredienser:

  • 2 ss Matlagingsolje fra Oliviers &Co
  • 1 løk
  • 4 fedd hvitløk
  • ½ – 1 ts chiliflak
  • 1 glass tørr hvitvin
  • 1 sitron, saften av
  • 1 boks hermetiske tomater
  • Salt
  • Nykvernet pepper fra Oliviers &Co
  • 1 kg blåskjell, eller blanding av ulike skjell
  • 500 g reker
  • 1 bunt persille
  • kraftig olivenolje fra Olivers &Co (f.eks Il Fornacino)

1.Varm olje i en stekepanne og fres løk og hvitløk sammen med chiliflak et par minutter

2.Hell i vin og sitronsaft og kok ett minutt før du heller i tomatene og smaker tilmed salt og pepper

3.Tilsett blåskjell og legg på lokket. Vent i tre minutter, sjekk om blåskjellene har åpnet seg, hvis ikke legger du på lokket og lar det koke litt til

4.Rens rekene og tilsett helt til slutt sammen med hakket persille. Ringle over Il Fornacino olivenolje rett i gryta og ved servering

Produkter i oppskriften

Unable to connect to host.Unable to connect to host.Unable to connect to host.

Ovnsbakt fisk med sitronolje

|Kommentarer er skrudd av for Ovnsbakt fisk med sitronolje

Denne pastaretten er akkurat hva du trenger for en middag med familie eller venner. Smaken fra ostene blandet med fløte og saus er til "å dø for".

  • Chilimarinerte scampi på trøffelpasta

Chilimarinerte scampi på trøffelpasta

|0 Comments

Prøv vår gode Chilimarinerte scampi på trøffelpasta som nydelig kveldskos! For 4 personer Tilberedningstid: 35 min Ingredienser: Fra Oliviers & Co 1 pk.  trøffelpasta 1  glass trøffelpesto chiliolje søt hvitvinseddik med mango Fra butikken: 1 [...]

  • Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

|Kommentarer er skrudd av for Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

Denne tunfisk marinade også passer til hvit fisk og én til laks 4 personer 25 minutter Ingredienser Fra Oliviers &Co 1 glass med tomato og Rosmarin marinade Dijonsennep med lavendelhonning Hvitvinseddik med provenceurter [...]

  • bilde av frisk salat med avokado og marinert laks

Frisk salat med avokado og marinert laks

|Kommentarer er skrudd av for Frisk salat med avokado og marinert laks

Her får du en frisk salat med avokado og marinert laks. Må prøves.

  • bilde av Torsk Med Stekte Cherrytomater og Sjalottløkolje

Torsk Med Stekte Cherrytomater og Sjalottløkolje

|0 Comments

Retten er laget av Sandrine Giacobetti Foto: Jean-Claude AmielFor 6 personer   Ingredienser:   Fra Oliviers & CO 1 ts urtesalt for fisk  sjalottløkolje 2 ss Modena Balsamico Fra butikken 10 blad basilikum ½ [...]

  • bilde av Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

|0 Comments

Hvis du har sans for sushi, vil du garantert like denne enkle retten. Kveite skjæres i tynne skiver og marineres i en fantastisk nydelig blanding av sterke og søte smaker. Det anbefales at [...]

2019-08-08T07:57:12+00:00 |Hovedretter, Oppskrifter|