Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Spaghetti vongole


Spaghetti vongole

spaghetti vongole

4 personer
Tilberedning: 45 minutter

Fra Oliviers &Co:

Fra butikken:

  • 1 kg hjerteskjell
  • 1 rød chilipepper
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 glass hvitvin
  • Litt salt
  1. Vask vongoleskjellene og la dem ligge i kaldt vann ca 30 minutter. Kast de som ikke lukker seg etter å ha ligget i det kalde vannet
  2. Kok spaghetti som anvist på pakken. Hell på en god Oliviers & Co olivenolje når den er ferdigkokt, slik at den ikke kleber seg sammen
  3. Hakk bladpersille, hvitløk og chili og fres i en gryte med litt olivenolje
  4. Skru opp varmen og tilsett hvitvin sammen med vongole. Legg på lokk og la dampe i 5-15 minutter, rist på gryta innimellom. Kast alle skjell som ikke har åpnet seg
  5. Server spaghetti med vongole og pynt med bladpersille og chiliolje på toppen

Oppskriften kan også lages med hjerteskjell

Produkter i oppskriften

Unable to connect to host.Unable to connect to host.Unable to connect to host.Unable to connect to host.

Ønsker du å lære hvordan man skiller en god fra en lavkvalitets olivenolje? Lær hvordan man smaker på en olivenolje her!

Lær mer om våre produsenter

Se flere oppskrifter her

2019-08-08T07:43:43+00:00 |Hovedretter, Oppskrifter|