Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Pistasjis med pistasjkrem


Pistasjis med pistasjkrem

Til 3 personer
Tilberedelse 20 min
Ingredienser:

Fra Oliviers & Co:

Fra matbutikken:

  • Ca 50g pistasjnøtter + litt til pynt.

  • 120 g sukker

  • 1 L helmelk

  • 4 ss creme fraiche

Tilberedning:

  1. Finhakk pistasjnøtter. Kok opp melk og sukker, rør til sukker er oppløst.
  2. Rør inn creme fraiche, pistasjkrem og nøtter.
  3. La det avkjøle og sett i kjøleskap over natten eller i minimum 8 t.
  4. Har du ismaskin kan du bruk den, hvis ikke så sett beholder i fryseren. Husk å røre av og til så ikke det blir krystaller i isen.
  5. Før servering drysser du over grovhakkede pistasjnøtter og risler over pistasjkrem

Produkter i oppskriften

Unable to connect to host.Unable to connect to host.

  • bilde av Makroner med pistasjekrem

Makroner med pistasjkrem

Snurrer med pistasjkrem

Ønsker du å lære hvordan man skiller en god fra en lavkvalitets olivenolje? Lær hvordan man smaker på en olivenolje her!

Lær mer om våre produsenter

Se flere oppskrifter her

2019-08-07T10:45:04+00:00 |Desserter, Oppskrifter|