Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Stekt lammecarré med olivenolje, kandisert frukt og kikerterkrem med mynte


Stekt lammecarré med olivenolje, kandisert frukt og kikerterkrem med mynte

bilde av Stekt lammecarré med olivenolje, kandisert frukt og kikerterkrem med mynte

Lammekjøtt passer i tradisjonelle norske retter. Lammecarré servert med kandisert frukt og kikerterkrem, er en saftig og smakfull middag.

4 personer
Tilberedning: 40 minutter
Steketid: 20 minutter
Hviletid: 10 minutter

Ingredienser

Fra Olivers & Co

Fra butikken

  • 1 kg lammecarré
  • 1 ts salt 
  • nykvernet pepper
  • 100 g kandisert frukt
  • 150 g ruccola

Tilberedning:

  1. Krydre lammecarréen med salt og pepper og la kjøttet hvile i romtemperatur i 20 minutter. Varm ovnen til 210 grader, sett kjøttet inni og stek i 20 – 30 minutter. La kjøttet hvile i 10 minutter før du skjærer i det
  2. Hakk den kandiserte frukten og bland halvparten med olivenolje, halvparten med kikerterkrem med mynte. Varm kremen i vannbad, rør innimellom til alt er gjennomvarmt
  3. Del kjøttet opp i serveringsstykker og server med ruccola, varm krem og olivenolje med kandisert frukt

Produkter i oppskriften

Unable to connect to host.Unable to login to host with that username/password combination.

  • Indrefilet av svin og grillede grønnsaker

Indrefilet av svin og grillede grønnsaker

|Kommentarer er skrudd av for Indrefilet av svin og grillede grønnsaker

Dette er en nydelig rett med indrefilet av svin og grillede grønnsaker. Denne retten vil trollbinde dine gjester. En nydelig oppskrift fra Oliviers & co 4 personer Tilberedning: 15 minutter Steketid: 40 minutter [...]

  • focaccia

Focaccia

|Kommentarer er skrudd av for Focaccia

8 personner Fra Oliviers & Co: salt & urtemiks for pasta og salat soltørkede tomater 2 dl mild olivenolje (f. eks Protoulis)  Ca 2 ss olje til smøring av form  Fra butikken: 50 [...]

  • bilde av Balsamico BBQ Saus

Enkel Balsamico BBQ Saus

|0 Comments

Gi måltidet ditt ekstra krydder med denne nydelige sausen. Denne lette Balsamico BBQ sausen smaker fantastisk på alt.

  • bilde av Grillet biff med timianolje

Grillet biff med timianolje

|0 Comments

Ingredienser: Fra Oliviers & Co timianolje 1 ss tomatpulver Fra butikken 400 g biff – entrecote eller mørbrad 2 små fennikel 1 sitron 400 g små tomater 1 bunt koriander Tilberedning 1. Del kjøttet [...]

  • bilde av Indrefilet med balsamico

Indrefilet med balsamico

|0 Comments

Denne oppskriften er enkel å få til, samtidig som det smaker fantastisk. Passer perfekt å servere sammen med potetsalaten. Ingredienser: Fra Oliviers & Co 3 ss premium balsamico Fra butikken 2 indrefileter 4 ss [...]

  • bilde av Porterhouse stek med tapenade og balsamico

Porterhouse stek med tapenade og balsamico

|0 Comments

Porterhousestek er det samme som t-bone stek, bare mye tykkere. Både indrefilet og ytrefilet følger med på beinet. Får du ikke tak i oksestek med bein, bruker du bare vanlig stek. Uansett er [...]

Ønsker du å lære hvordan man skiller en god fra en lavkvalitets olivenolje? Lær hvordan man smaker på en olivenolje her!

Lær mer om våre produsenter

Se flere oppskrifter her

2019-07-30T12:38:46+00:00 |Hovedretter, Oppskrifter|