Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Tortellini med squash


Tortellini med squash

bilde av Tortellini med squash

Fra Oliviers & Co
En kraftig Italiensk Grand Cru olivenolje, f.eks den Tenuta di Ghizzano økologisk

Fra butikken deig til tortellini:

Fyll:

  • 20 g smør
  • 250 g squash i terninger
  • 15 g hakket mynteblad
  • 1 ss kraftig Grand Cru olivenolje fra Oliviers & Co

Kraft:

  • 1 l vann
  • 500 g squash i terninger
  • 3 sitrongress
  • 2 appelsiner
  • 2 sitron
  • 5 blad av kaffirlime
  • 2 løk

Forslag til tilbehør:
gulrot i tynne staver
reddik i tynne skiver
mynteblad
ferske urter
aromasopp i skiver
revet sitronskall

Tilberedning:

  1. Ha mel, egg og olivenolje i en skål og bland sammen til en jevn deig
  2. Dekk med plastfolie og la hvile i kjøleskapet en times tid mens du lager fyllet
  3. Smelt smøret på lav varme, ha i squash og surr til den blir gyllen. Smak til med hakkede mynteblad og olivenolje, sett til side og gjør klart krafta som tortellinien skal kokes i
  4. Ha vannet i en gryte og kok opp
  5. Tilsett alle ingrediensene og la trekke på lav varme i bortimot to timer. Sil og den er klar til bruk
  6. Ta frem tortellinideigen, strø bakebordet med litt mel og kjevle ut en leiv på 1 mm tykkelse. Skjær ut firkanter på 7×7 cm, legg fyll på hver firkant, og lukk igjen. Kok tortelliniene i krafta i ca 2 minutter
  7. Legg tilbehøret på tallerkenene med tortellini på toppen. Hell over to ss olivenolje og fyll på med varm kraft. Dryss over revet sitronskall.

Produkter i oppskriften

  • pasta med troffel

Trøffelkrem med steinsopp og pasta

|0 Comments

For 2 personer 30 minutter Ingredienser: Fra Oliviers & Co 1/2 glass trøffelkrem med steinsopp 250 g pasta (f.eks Pici pasta eller Taglioni pasta med trøffel) Fra butikken 3 dl fløte 1/2 terning [...]

  • Straccetti pasta med olivenolje og basillikum

Straccetti pasta med olivenolje og basillikum

|0 Comments

Prøv vår Straccetti pasta med olivenolje og basillikum, sopp og grønnsaker i helgen. Enkelt å lage og smaker veldig godt! 2 personer 30 minutter Fra Oliviers & Co: Basilikumolje 250 g pasta (f.eks [...]

  • spaghetti vongole

Spaghetti vongole

|Kommentarer er skrudd av for Spaghetti vongole

Gyllenbakt aubergin med tomat og basilikum marinade, en nydelig oppskrift du ikke må gå glipp av.

  • bilde av Pastasalat med Kylling og Pesto Alla Genovese

Pastasalat med Kylling og Pesto Alla Genovese

|0 Comments

 3 personer Ingredienser: Fra Oliviers & Co 250 g penne Basilikumolje Salt & urtemiks for pasta og salat Peppermix 100 g pesto alla genovese O&Co Fra butikken 200-300 g kyllingbryst 100 g godt bacon [...]

  • bilde av Pasta og reker

Pasta og reker

|0 Comments

Prøv denne retten med reker toppet med kraftig, italiensk olivenolje. 3-4 personer 20 minutter Ingredienser: Fra Oliviers & Co 3 ss hverdags olivenolje 1 glass soltørkede tomater fra Oliviers & Co 1 pakke pasta fra Oliviers & [...]

  • bilde av Tortellini med squash

Tortellini med squash

|0 Comments

Fra Oliviers & Co En kraftig Italiensk Grand Cru olivenolje, f.eks den Tenuta di Ghizzano økologisk Fra butikken deig til tortellini: 500 g mel 5 egg 1 ss olivenolje Fyll: 20 g smør 250 [...]

Ønsker du å lære hvordan man skiller en god fra en lavkvalitets olivenolje? Lær hvordan man smaker på en olivenolje her!

Lær mer om våre produsenter

Se flere oppskrifter her

2019-07-30T12:06:23+00:00 |Hovedretter, Oppskrifter|