Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Scampi og avokado ceviche med grønn sitronolje og mangoeddik


Scampi og avokado ceviche med grønn sitronolje og mangoeddik

bilde av REKE OG AVOKADO CEVICHE MED GRØNN SITRONOLJE OG MANGOEDDIK

For 4 personer
25 minuter

Ingredienser:

Fra Oliviers & Co 

Fra butikken:

  • 1 ts  fingersalt
  • 24 store rå scampi (kan også bruke reker)
  • 2 modne og faste avokado
  • 2 lime

Tilberedning:

  1. Skrell scampien, legg i en bolle med lime juice, grønn sitronolje og mangoeddik.
  2. Marineres i 10 minutes i romtemperatur.
  3. La scampien dryppe av og stek dem i ca. 2 min (ikke mer) i en stekepanne på lav temperatur, bare for å brune utsiden (kjøttet inni må være mørt). Legg dem igjen i marinaden.
  4. 3 minutter før servering deles avocado uten skall i litt store biter.
  5. Legg i bollen med reker og marinade og vend forsiktig rundt.
  6. Legg så på enkelttallerkener og hell over marinaden, strø over og urtemiks for fisk, og server med crostinikjeks som er varmet i ovnen.

 

Produkter i oppskriften

  • Chilimarinerte scampi på trøffelpasta

Chilimarinerte scampi på trøffelpasta

|0 Comments

Prøv vår gode Chilimarinerte scampi på trøffelpasta som nydelig kveldskos! For 4 personer Tilberedningstid: 35 min Ingredienser: Fra Oliviers & Co 1 pk.  trøffelpasta 1  glass trøffelpesto chiliolje søt hvitvinseddik med mango Fra butikken: 1 [...]

  • Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

|Kommentarer er skrudd av for Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

Denne tunfisk marinade også passer til hvit fisk og én til laks 4 personer 25 minutter Ingredienser Fra Oliviers &Co 1 glass med tomato og Rosmarin marinade Dijonsennep med lavendelhonning Hvitvinseddik med provenceurter [...]

  • bilde av frisk salat med avokado og marinert laks

Frisk salat med avokado og marinert laks

|Kommentarer er skrudd av for Frisk salat med avokado og marinert laks

Her får du en frisk salat med avokado og marinert laks. Må prøves.

  • bilde av Torsk Med Stekte Cherrytomater og Sjalottløkolje

Torsk Med Stekte Cherrytomater og Sjalottløkolje

|0 Comments

Retten er laget av Sandrine Giacobetti Foto: Jean-Claude AmielFor 6 personer   Ingredienser:   Fra Oliviers & CO 1 ts urtesalt for fisk  sjalottløkolje 2 ss Modena Balsamico Fra butikken 10 blad basilikum ½ [...]

  • rutti-di-mare-med-Il-Fornacino

Frutti di mare

|0 Comments

Frutti di Mare er en multi-sjømatrett, populær langs kysten av Italia. Denne retten oppfyller ønsket om et krydret, saftig, deilig måltid. Du kan nesten bruke hva du vil av sjømat: hvit fisk, blekksprutringer [...]

  • bilde av Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

|0 Comments

Hvis du har sans for sushi, vil du garantert like denne enkle retten. Kveite skjæres i tynne skiver og marineres i en fantastisk nydelig blanding av sterke og søte smaker. Det anbefales at [...]

Ønsker du å lære hvordan man skiller en god fra en lavkvalitets olivenolje? Lær hvordan man smaker på en olivenolje her!

Lær mer om våre produsenter

Se flere oppskrifter her

2019-07-09T11:46:30+00:00 |Forretter, Oppskrifter|