Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Sashimi av laks med olivenolje og eddik


Sashimi av laks med olivenolje og eddik

sashimi med mintolje og grapefrukteddik

Tilberedningstid: 10 minutter

Ingredienser:

Fra Oliviers & Co

Fra butikken:

  • Salmalaks eller tilsvarende
  • Lime
  • Vårløk
  • Peppermiks
  • Salt

Tilberedning:

  1. Skjær opp laks i tynne skiver og legg utover et flatt fat.
  2. Spre over eddik, mynteolje, salt og pepper og press til slutt over fersk limesaft.
  3. Kan stå og trekke en liten stund før servering så smakene får blandet seg.
  4. Så er det bare å spise og nyte et lett og sunt måltid.

Du kan også prøve de følgende kombinasjonene: Mango hvitvinseddik + sitronolje. Grapefrukt hvitvinseddik + mynteolje eller sitronolje

Produkter i oppskriften

Unable to connect to host.Unable to connect to host.Unable to connect to host.Unable to connect to host.

Ovnsbakt fisk med sitronolje

|Kommentarer er skrudd av for Ovnsbakt fisk med sitronolje

Denne pastaretten er akkurat hva du trenger for en middag med familie eller venner. Smaken fra ostene blandet med fløte og saus er til "å dø for".

  • sashimi med mintolje og grapefrukteddik

Sashimi av laks med olivenolje og eddik

|0 Comments

Tilberedningstid: 10 minutter Ingredienser: Fra Oliviers & Co Søt hvitvinseddik med rosa grapefrukt Mynteolje Fra butikken: Salmalaks eller tilsvarende Lime Vårløk Peppermiks Salt Tilberedning: Skjær opp laks i tynne skiver og legg [...]

  • Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

|Kommentarer er skrudd av for Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

Denne tunfisk marinade også passer til hvit fisk og én til laks 4 personer 25 minutter Ingredienser Fra Oliviers &Co 1 glass med tomato og Rosmarin marinade Dijonsennep med lavendelhonning Hvitvinseddik med provenceurter [...]

  • bilde av frisk salat med avokado og marinert laks

Frisk salat med avokado og marinert laks

|Kommentarer er skrudd av for Frisk salat med avokado og marinert laks

Her får du en frisk salat med avokado og marinert laks. Må prøves.

  • bilde av Torsk Med Stekte Cherrytomater og Sjalottløkolje

Torsk Med Stekte Cherrytomater og Sjalottløkolje

|0 Comments

Retten er laget av Sandrine Giacobetti Foto: Jean-Claude AmielFor 6 personer   Ingredienser:   Fra Oliviers & CO 1 ts urtesalt for fisk  sjalottløkolje 2 ss Modena Balsamico Fra butikken 10 blad basilikum ½ [...]

  • bilde av Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

|0 Comments

Hvis du har sans for sushi, vil du garantert like denne enkle retten. Kveite skjæres i tynne skiver og marineres i en fantastisk nydelig blanding av sterke og søte smaker. Det anbefales at [...]

2019-11-27T13:25:39+00:00 |Forretter, Hovedretter, Oppskrifter, Tilbehør|