Oliviers & CO Kundeservice 2020-07-15T13:09:45+00:00

Kundeservice

Har du et spørsmål? Vi er tilgjengelige mandag til fredag, 11:00 – 18:00 og lørdag 11:00 – 16:00 

Har du spørsmål om produkter, produktkvaliteter, oppskrifter eller ønsker anbefalinger og meldinger om tekniske problemer kan du sende dette på e-post til  kundeservice@oliviers-co.no

Spørsmål om bestillinger kan sendes på e-post til nettbutikk@oliviers-co.no

Du kan også kontakte oss på telefon:

973 06 170

Vi er tilgjengelige tirsdag til fredag, 11:00 – 18:00 og lørdag, 11:00 – 16:00
Våre godt utdannede salgsmedarbeidere står til din tjeneste. Svarer vi ikke med én gang, hjelper vi noen andre. Da kommer vi tilbake til deg så fort vi klarer.

BESTILLING & SPORING

SPORING AV ORDRE

Oliviers&Co kunder med konto har mulighet til å spore ordren sin når som helst. Bare klikk her for å logge inn til kontoen din og velg Mine Ordre. Denne tjenesten lar deg vite hvor forsendelsen er i fraktprosessen med en gang Bring starter frakten.

I tillegg vil alle Oliviers&Co kunder motta en ordrebekreftelse på e-post når vi mottar bestillingen. Når ordren sendes vil vi sende en fraktbekreftelse som inkluderer sporingsnummeret.

BETALINGSMETODER

Vi tar i mot følgende kredittkort og betalingsmetoder: Visa, Mastercard/Eurocard.

SIKKERHET

Når du handler hos oliviers-co.no, bruker vår server en software som gir 128-bit kryptering, som er en industri-standard. SSL 128-bit kryptering er den beste softwaren tilgjengelig for å vokte transaksjoner på nettet. SSL (Secure Socket Layer) krypterer eller dekrypterer din personlige informasjon, inkludert kredittkortopplysninger, navn og adresse når denne informasjonen reiser over nettet. Denne graden av sikkerhet nyter du godt av når du handler hos oliviers-co.no.

TJENESTER

BRUKE EN PROMOKODE

Av og til vil vi ha spesialtilbud som gir deg gode tilbud på våre produkter. Når du har fått utdelt en kode, kan du bruke den i nettbutikken. Når du sjekker ut av butikken, tast inn koden i feltet for dette. Rabatten du har fått vil bli trukket fra beløpet du handler for.

ANDRE TILBUD

Andre tilbud vil også komme i form av en promo kode. Følg samme fremgangsmåte som beskrevet over.

OLIVIERS&CO NYHETSBREV

Du trenger ikke å lage en konto for å få våre nyhetsbrev. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev i bunnen av hver side i nettbutikken. Du vil da få spesielle tilbud og nyheter sendt direkte til deg i innboksen..

Husk at du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å trykke «Avslutt abonnement» som du finner i nyhetsbrevet.

FRAKT & LEVERING

FRAKT OG LEVERINGSVALG

Vi tilbyr i dag to fraktalternativer: Servicepakke fra Bring og levering på døren med Bring. Standard fraktpris for servicepakke er Kr. 99,- Fraktpris for dørlevering er kr. 149,- Vi har for tiden gratis frakt for alle ordre over 500 kr(gjelder ikke dørlevering).

STANDARD FRAKT & LEVERING

Alle våre varer sendes fra vårt varelager i Oslo. Ordre mottatt før kl 16:00 pakkes samme dag(med unntak av helligdager) og plukkes opp av Bring påfølgende virkedag. Ordre mottatt på en helligdag pakkes påfølgende virkedag. Normal leveringstid på pakken er 2-3 virkedager.

INTERNASJONAL FRAKT

Bor du i ulandet, vennligst besøk en av våre andre internasjonale butikker for å få sendt varene direkte til deg:

Frankrike
Brasil
Denmark
Hellas
Slovenia
Sverige
Taiwan

MIN KONTO

FORDELER HOS OLIVIERS&CO

En konto gir deg mulighet til å lagre leveringsadresser, se dine ordre og du vil være den første som får våre tilbud på e-post.

LAGE EN KONTO

Å åpne en konto hos Oliviers & CO er enkelt. Klikk Logg Inn lenken som befinner seg øverst på alle sider. Har du konto fra før, logger du også inn her. Vær oppmerksom på at alle opplysninger du legger inn, vil bli behandlet konfidensielt. Vi vil aldri selge opplysninger til tredjepart.

GAVER

GAVETJENESTE

Når du sjekker ut fra handlekurven, vil du få valget for om forsendelsen er en gave. Du kan velge innpakning samt gavemelding.

RETUR & BYTTE

ANGREFRIST

I henhold til angrefristloven har du som forbruker rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at du mottok varene. Angreretten gjelder dersom varen og originalemballasjen er i uforandret stand når den returneres. Tilbakebetalingen skjer normalt innen 14 dager etter vi har mottatt og verifisert din retur.

Du er ansvarlig for risikoen og kostnaden ved retur til oss. Send varen i originalforpakning godt emballert. Retur som sendes i oppkrav hentes ikke ut av oss. Husk å legge ved kjøpsbevis i tillegg til utfylt angreskjema. Du får tilsendt angreskjema per e-post sammen med ordrebekreftelsen. Angreskjema kan også skrives ut her eller nederst på våre nettsider. Dersom årsaken er feil på varen, vennligst angi en tydelig feilbeskrivelse. Dersom årsaken til retur er en feil ved varen(e) eller en feil ved ordren, vil vi tilbakebetale dine returkostander..

VARER SOM ER ØDELAGT

Retur av og reklamasjon på varer som er skadd, har forringet kvalitet eller brutt emballasje skjer gjennom nettbutikken for varer kjøpt på nett eller/og i butikk . Rutiner for angrerett og retur i nettbutikken står forklart under «Angrerett og retur».