Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia


Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

bilde av Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

Hvis du har sans for sushi, vil du garantert like denne enkle retten. Kveite skjæres i tynne skiver og marineres i en fantastisk nydelig blanding av sterke og søte smaker. Det anbefales at fisk som skal brukes rå, fryses i minst ett døgn før bruk.

Ingredienser:

Fra Oliviers & Co

Fra butikken 

  • 4 – 5 stilker dill, finhakket
  • 10 reddik
  • 500 g filet av kveite
  • 2 pasjonsfrukt
  • ½ ts havsalt

Tilberedning

1.Ta fiskefileten ut av fryseren og la den tine halvveis. Det er mye lettere å skjæretynne skiver mens den er litt frossen. Skjær så tynne skiver som mulig og legg på et fat

2.Del pasjonsfrukten i to, grav ut innholdet med en skje og bland inn olivenolje, mangoeddik, salt, chili og det meste av den finhakkede dillen. Fordel dette over fisken, dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet for å trekke i en halvtimes tid

3.Skjær reddik i tynne skiver og legg på toppen før servering. Dryss på noen flak salt og hakket dill

Produkter i oppskriften

  • Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

|Kommentarer er skrudd av for Tunfisk med tomat og rosmarin marinade

Denne tunfisk marinade også passer til hvit fisk og én til laks 4 personer 25 minutter Ingredienser Fra Oliviers &Co 1 glass med tomato og Rosmarin marinade Dijonsennep med lavendelhonning Hvitvinseddik med provenceurter [...]

  • bilde av frisk salat med avokado og marinert laks

Frisk salat med avokado og marinert laks

|Kommentarer er skrudd av for Frisk salat med avokado og marinert laks

Her får du en frisk salat med avokado og marinert laks. Må prøves.

  • bilde av Torsk Med Stekte Cherrytomater og Sjalottløkolje

Torsk Med Stekte Cherrytomater og Sjalottløkolje

|0 Comments

Retten er laget av Sandrine Giacobetti Foto: Jean-Claude AmielFor 6 personer   Ingredienser:   Fra Oliviers & CO 1 ts urtesalt for fisk  sjalottløkolje 2 ss Modena Balsamico Fra butikken 10 blad basilikum ½ [...]

  • bilde av Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

|0 Comments

Hvis du har sans for sushi, vil du garantert like denne enkle retten. Kveite skjæres i tynne skiver og marineres i en fantastisk nydelig blanding av sterke og søte smaker. Det anbefales at [...]

  • bilde av Kveitetartar

Kveitetartar

|0 Comments

Denne oppskriften tar vare på de gode ingrediensene fra naturen. Smaken av sitron og timian balanseres godt sammen med kveite og artisjokk. Du kan gjerne bruke hermetiske artisjokker hvis du ikke får tak [...]

Ønsker du å lære hvordan man skiller en god fra en lavkvalitets olivenolje? Lær hvordan man smaker på en olivenolje her!

Lær mer om våre produsenter

Se flere oppskrifter her

2019-07-19T09:43:07+00:00 |Forretter, Oppskrifter|