Middelhavsopplevelser
En blogg fra Oliviers & Co.

Sjampinjong med hvitløksolje og epleeddik


Sjampinjong med hvitløksolje og epleeddik

Sjampinjong med hvitløksolje og epleeddik

For 2-4 personer
15 minutter

Ingredienser:

Fra Oliviers & Co

Fra butikken

  • Gressløk
  • 300 g sjampinjong

Tilberedning

  • Del sjampinjong i biter og varm opp olivenolje i en stekepanne.
  1. Stek soppen og la den surre et par minutter før du vender.
  2. Stek gjerne i flere omganger. Pass på å ikke ha for varm panne da soppen lett kan svi seg.
  3. Når soppen er gjennomstekt topper du med hvitløksolje, gressløk, hvitvinseddik med eple og salt.

Denne sjampinjongretten er nydelig til hvit fisk, kylling, biff og lam. Sjampinjongen kan klargjøres på forhånd av måltidet og holdes varm i en ildfast form i ovnen.


Produkter i oppskriften

  • hvitløksbrød

Brød med hvitløksolje

|Kommentarer er skrudd av for Brød med hvitløksolje

Denne pastaretten er akkurat hva du trenger for en middag med familie eller venner. Smaken fra ostene blandet med fløte og saus er til "å dø for".

  • Sjampinjong med hvitløksolje og epleeddik

Sjampinjong med hvitløksolje og epleeddik

|0 Comments

For 2-4 personer 15 minutter Ingredienser: Fra Oliviers & Co Olivenolje til baking og steking (matlagingsolje, f.eks Protoulis ) 1 ss søt hvitvinseddik med eple 2 ss hvitløksolje Fra butikken Gressløk 300 g sjampinjong [...]

  • bilde av Potetsalat med hvitløksolje

Potetsalat med hvitløksolje

|0 Comments

I denne oppskriften er det ikke oppgitt noen bestemte mål på olje, eddik og krydder. Det fungerer best å smake seg frem. Noen vil ha mer eddik, andre foretrekker mye olje. En tommelfingerregel [...]

Ønsker du å lære hvordan man skiller en god fra en lavkvalitets olivenolje? Lær hvordan man smaker på en olivenolje her!

2019-07-08T12:41:37+00:00 |Oppskrifter, Tilbehør|