Produsenter 2018-09-25T11:26:25+00:00

ITALIA | Comte Ferdinando Guicciardini
CASTELLO DI POPPIANO

ITALIA | Chiara Zilianti
IL FORNACINO

ITALIA | Nicoletta Bati
AZIENDA AGRICOLA PRUNATELLI

ITALIA | Gianfranco Grati
FATTORIE DI GALIGA E VETRICE

FRANKRIKE | Anne Amalric
DOMAINE MARQUILIANI

FRANKRIKE | François-Xavier Arnihac
LA VALLONGUE

FRANKRIKE | Christine Cheylan
CHÂTEAU VIRANT

FRANKRIKE | Bernard Foron
CHÂTEAU DE PANISSE

FRANKRIKE | Antoine Mora
MOULIN LA CRAVENCO

FRANKRIKE | Josy Dozol
MOULIN DOZOL-AUTRAND

ITALIA | Maurizio Marino
MAURIZIO MARINO

 

ITALIA | Mario di Lorenzo
FEUDO DISISA

ITALIA | Salvatore & Francesco Barbara
AZIENDA AGRICOLA BARBARA

ITALIA | Massimiliano Geraci
OLEIFICIO GERACI

ITALIA | Matteo Pollichino
POLLICHINO

ITALIA | Giuseppe Giancarlini
AZIENDA AGRICOLA MASCIO

ITALIA | Riccardo Altamura
IL TEMPIO DELL’ORO

ITALIA | Chiara Perrotta
OLEIFICIO TRE COLLI

ITALIA | Famille Clemente
OLEARIA CLEMENTE

HELLAS | Andreas Knauss
LAKUDIA

HELLAS | Rosaria & Cyril Pinho
A CAPELA DOS OLIVAIS

KROATIA | Katja Gašparini
AGROLAGUNA

SPANIA | Luis Montabes
MONVA

SPANIA | Rosa & Francisco Vaño Cañadas
CASTILLO DE CANENA

BERGEN | Carlota & Mauricio Botton
SPANIA

SPANIA | Enrique de Juan Soler
SOLER ROMERO

Hvorfor våre olivenoljer er unike

Utvalg: Vi saumfarer Middelhavsområdet for å velge ut et hundretalls tradisjonelle olivenmøller som oppfyller våre strenge krav. Disse møllene kan garantere oliventreets voksested, olivensortene og årgangen. Alle oljene gis karakterer basert på en skala på 200 poeng, og kun et trettitalls oljer velges ut hvert år av vår oljekjenner.

Kvalitet og friskhet: Våre partnere høster oliven for hånd og kaldpresser innen 24 timer etter innhøsting. For å lage 1 liter olivenolje av beste kvali­tet brukes 5-12 kg oliven, som er vårt kvalitetsstempel. Våre aromatiske oljer lages ved å presse oliven sammen med sitrusfrukter, urter eller ferske krydder. Det tilsettes ingen aroma.

Sporbarhet: Hvert år tar vi over 1200 stikkprøver, der vi kontrollerer smak og utseende. I tillegg foretar vi strenge fysikalske og kjemiske analyser. Oljene tappes deretter på flaske på vår fabrikk i Mane, Haute-Provence. På hver etikett står opprinnelsesland, navn på olivenlund og produsent, innhøstingsdato, olivensort og antall produserte liter. Alle flasker og dunker er mørke for å bevare olivenoljens kvalitet.

PRODUSENTER