GIOVANNI PERROTA 2018-05-09T08:58:51+00:00

GIOVANNI PERROTA

MORSOMME FAKTA:

Tre Colli blir drevet av over 118 partnere som deltar kollektivt med sin entusiasme.

PRODUSENT:

GIOVANNI PERROTA

OPPRINELSE:

ROTELLO

Oleificio Cooperativo Tre Colli i Rotello har en lang og prestisjefylt historie. I dag samarbeider 118 partnere i kooperativet om å dyrke og å trekke ut den naturlige olivenoljen. Tre Colli ble grunnlagt på begynnelsen 60-tallet og har nå over 100.000 produserende oliventrær! Tre Colli er unik ved at blir drevet av den kollektive entusiasmen og deltakelse fra innbyggerne i Rotello. Siden stiftelsen har Tre Colli alltid trodd på at det beste produktet blir født fra ekteskapet mellom tradisjon for bruk av lokale bønder, de beste standarder for utvinning, og den innovasjonen som hver årgang bidrar til. På denne måten opprettholder Tre Colli en forhøyet standard av kvalitet samtidig som de imøtekommer behovene til sine produsenter og kunder. Dette samarbeidet skaper olivenolje som tilhører tradisjonen, samtidig som det bidrar til moderniseringen av olivenolje.

På Tre Colli, handler det alltid om presisjon. Olivenfrukten blir omhyggelig høstet, vasket og den presses mindre enn 24 timer etter høsting for å bevare de verdifulle egenskaper som bare ferske oliven besitter. Ved å bruke industristandard for kald utvinning og en kontinuerlig syklus behandlingen, blir Tre Colli i stand til å skape en fantastisk olivenolje med unike smaker, noter og flerfoldige helsemessige fordeler. Lav surhet og høyt innhold av verdifulle naturlige antioksidanter er blant de kjente egenskapene til den edle oliven!

OLIVENLUNDEN

Rotello er en middelalderby som har ca 1400 innbyggere. Den er omkranset av oliventrær i en dal mellom Fortore og Biferno Rivers. Det er et landskap fylt med dyrket mark ispedd steiner og skog. Det er et reisemål for naturelskere! Det milde mikroklimaet og den relative avstanden fra sjøen, gir det perfekte bakteppet for forfedrenes olivenvarianter: Larino, Rosciola av Rotello, og Cellina av Rotello. Disse stolte olivenfruktene har satt Rotello (og Tre Colli!) i sentrum av det italienske kulinariske verdenskartet.