Kategori
 1. Årets innhøsting

  Årets innhøsting

  Sjelden og med mangfold, kolleksjonen av oljer fra Oliviers & Co legemliggjør sjelen og håndverket lagt ned av produsentene sammen med ekstraordinære smaker og aromaer. Oppdag en av de mest bemerkelsesverdige avlinger på de siste ti år, og finn favoritten din!

 2. Rameaux D'Or

  Rameaux D'Or

  Vårt sortiment med Rameaux d’Or inneholder Grand Cru oljer produsert i eksepsjonelle lunder utelukkende i Toscana. Flasken av gull er symbolet på disse sjeldne olivenoljene, på samme måte som den fineste Bordeaux.

 3. Grand Cru

  Grand Cru

  Grand Cru utvalget er sertifisert av Oliviers & Co, og er det perfekte uttrykket for noen av de vakreste miljøene rundt Middelhavet. Med samme tradisjon som de fineste viner, gir vi deg det beste, som kan oppdages og nytes av alle.

 4. Hverdagsolje

  Hverdagsolje

  Våre hverdags oljer følger de samme standarder som Oliviers & Co setter for sine Grand Cru oljer, men med en pris tilpasset daglig bruk.

 5. Smakstilsatt olivenolje

  Smakstilsatt olivenolje

  Fersk basillikum, modne sitroner, het chilli og duftende hvitløk... Vi plukker de beste ingredienser når de når sitt høydepunkt for å bruke de i tradisjonelle metoder for olivenolje produksjon. Dette gir deg nydelige smaks profiler som er tro mot ingrediensen. Ved å knuse sammen eller å la råvarer eller urter ligge sammen med oliven, lager man unik, fersk og naturlig olivenolje.

 6. Økologisk olivenolje

  Økologisk olivenolje

  Oliviers & Co. er stolt av vår økologiske Olivenolje som er sertifisert med EU's økologiske logo samt USDA's økologiske logo. Disse produktene er sertifisert som økologiske på bakgrunn av Oliviers & Co. sitt engasjement for å opprettholde de strenge forholdene og reguleringene som EU og USA har satt. Vi etterstreber å sertifisere kvaliteten på våre olivenoljer og etterleve den strenge standarden for økologisk jordbruk som er nødvendig for å gjøre våre kunder fornøyd.

 7. Olje & Eddiksett

  Olje & Eddiksett

  Vi lar deg slippe å gjette! Våre pakker med olje og eddik kombinerer olivenolje og eddik til perfekte kombinasjoner for ganen.

Smak
 1. Fruktig
Bruksområde
 1. Ferdigstillelse
Opprinnelsesland
 1. Frankrike
 2. Hellas
 3. Italia

Oliviers & Co. er stolt av å være sertifisert med EU's økologiske logo samt USDA's økologiske logo.

Disse produktene er sertifisert som økologiske på bakgrunn av Oliviers & Co. sitt engasjement for å opprettholde de strenge forholdene og reguleringene som EU og USA har satt. Vi etterstreber å sertifisere kvaliteten på våre olivenoljer og etterleve den strenge standarden for økologisk jordbruk som er nødvendig for å gjøre våre kunder fornøyd.

Les mer om hvordan Oliviers & CO fremstiller olivenolje.

Økologisk olivenolje