Kategori
 1. Årets nye olivenoljer

  Årets nye olivenoljer

  Årets nye olivenoljer har ankommet! 2017 sesongen har vært utfordrende for olivenproduksjon når det gjelder været. I Italia opplevde olivenbøndene en tørke fra våren og utover sommeren som truet med å ødelegge olivenhøsten helt. Men gunstig vær mot slutten av sesongen og oliventreets evne til å tilpasse seg, gjorde det mulig å produsere helt unike oljer. De beste olivenprodusentene har snudd utfordringen til å bli en fordel, og årets oljer er blant de beste som er produsert på 20 år. Finn favoritten din!

 2. Rameaux D'Or

  Rameaux D'Or

  Vårt sortiment med Rameaux d’Or inneholder Grand Cru oljer produsert i eksepsjonelle lunder utelukkende i Toscana. Flasken av gull er symbolet på disse sjeldne olivenoljene, på samme måte som den fineste Bordeaux.

 3. Grand Cru

  Grand Cru

  Grand Cru utvalget er sertifisert av Oliviers & Co, og er det perfekte uttrykket for noen av de vakreste miljøene rundt Middelhavet. Med samme tradisjon som de fineste viner, gir vi deg det beste, som kan oppdages og nytes av alle.

 4. Olivenolje til baking og steking

  Olivenolje til baking og steking

  Våre matlagingsoljer er oljer med høy kvalitet som passer perfekt til steking, baking og annen matlaging.

 5. Smakstilsatt olivenolje

  Smakstilsatt olivenolje

  Fersk basillikum, modne sitroner, het chilli og duftende hvitløk... Vi plukker de beste ingredienser når de når sitt høydepunkt for å bruke de i tradisjonelle metoder for olivenolje produksjon. Dette gir deg nydelige smaks profiler som er tro mot ingrediensen. Ved å knuse sammen eller å la råvarer eller urter ligge sammen med oliven, lager man unik, fersk og naturlig olivenolje.

 6. Økologisk olivenolje

  Økologisk olivenolje

  Oliviers & Co. er stolt av vår økologiske Olivenolje som er sertifisert med EU's økologiske logo samt USDA's økologiske logo. Disse produktene er sertifisert som økologiske på bakgrunn av Oliviers & Co. sitt engasjement for å opprettholde de strenge forholdene og reguleringene som EU og USA har satt. Vi etterstreber å sertifisere kvaliteten på våre olivenoljer og etterleve den strenge standarden for økologisk jordbruk som er nødvendig for å gjøre våre kunder fornøyd.

 7. Olje & Eddiksett

  Olje & Eddiksett

  Vi lar deg slippe å gjette! Våre pakker med olje og eddik kombinerer olivenolje og eddik til perfekte kombinasjoner for ganen.

Oliviers & Co, verdens beste olivenolje, extra virgin olivenolje og olivenolje produkter

Et tusenårig oliventre har vært emblemet til vår bedrift helt siden den ble stiftet, og hvert år høster vi den fineste olivenolje fra disse gamle trærne. Våre årgangsoljer kommer fra de vakreste olivenlundene i Middelhavsområdet og tappes på flaske i regionen Haute-Provence. Hvert år setter denne historiske frukten en ny smak på oljen. Hver flaske bærer preg av olivenbøndenes nidkjære arbeid.

Olivenolje

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.