Oliviers & Co. - Om Oss - Oliviers & Co.

FRI FRAKT ved kjøp over 300 kr. Les mer

0
Husk: Gratis frakt ved handel over 300 kroner!  
  • nye butikker jul

  • halloween gresskarsuppe høst

  • trøffle

  • konkurranse vinn en tur til Barcelona!

  • adventskalender

  • Oliviers Konkurranse

 

Et friskt konsept

Oliviers & Co. ble grunnlagt med bakgrunn i et spørsmål; 'På samme måte som vin fra annerkjente vingårder, hvorfor kan ikke høykvalitets olivenolje ha en kvalitativ kategorisering?´ …og det er nettopp dette vi gav oss i kast med; Vise frem verdens beste produsenter av olivenolje, kreve de strengeste kvalitetskontroller, som igjen resulterer i de mest delikate nytelser for ganen.

OCo story 1

 

DET VAR EN GANG... OLIVENOLJE

O&CO. ble startet når en gruppe fotografer
reiste gjennom middelavområdet søkende etter
den olivendyrkende verden. De smakte seg gjennom
regionen og møtte vennlige, dedikerte mennesker og et
fantastisk mangfold av smaker... Deres inspirasjon manifisterte seg
til konseptet 'på lik linje med vin, kan olivenolje smakes på og
og annerkjennes på samme måte som grand crus.’

 

1996

OCo historie 2

 

 

OLIVIERS & CO. BLE ETABLERT

Oliviers & Co. Ble etablert i Mane, Alpes de Haute
Provence for å dele smakene fra Middelhaves regionen.
De første ordrene på telefon var i starten kun på oljer som ble oppdaget
under den første reisen
gjennom Middelhavet.

 

1997

OCo historie 3

 

 

ERIC VERDIER – DIREKTØR FOR KVALITET OG PRODUKT
UTVIKLING ANKOMMER O&CO.

Ankomsten av O&CO.'s Kvalitet og Produktutviklings Direktør, ellers kjent
som O&CO.'s 'olivenolje sommelier'. Eric Verdier utviler O&CO.'s strenge olivenolje
utvalgskriterier; annerkjent i hele industrien som mandatet
til å sikre premium kvalitet.
OCo historie 4

 

 

 

 

KOKKENS KREASJONER BLIR FØDT

Jean-Marie Meulien er medlem av Haute Cuisine Française og kokk på flere prestisjetunge restauranter i Provence og Paris, og har blitt hentet av O&CO. til å pøsnke ut kulinariske kreasjoner inspirert av oliven og olivenoljer. Flere av disse har blitt populære, slik som O&CO.’s Pesto Genovese med basilikum, parmesan og pinjekjerner, samt Bell Pepper & Ricotta Cheese Pesto. Navnet på denne snaker for seg selv. Jean-Marie Meulien manifisterer "gullstandarden" for kokker i europeisk toppklasse som vil bidra til O&CO.’s fremtidige satsning på kokkens kreasjoner.

 

1998

OCo historie 5

 

 

 

DEN FØRSTE O&CO. BUTIKKEN ÅPNER

Den første butikken åpner i Paris på Ile St Louis,
etterfulgt av flere butikker i Frankrike. Butikkformatet
ble prototypen for Oliviers & Co.
sin internasjonale satsing.

 

1999

OCo historie 6

 

O&CO. BLIR INTERNASJONALE

Oliviers & Co. forbereder åpning av de første internasjonale butikkene i USA, da som “O&CO.”, en vertikal av morselskapet Oliviers & Co. SA. Flere butikker åpner i Belgia og Sveits.

THOMAS KELLER & FRENCH LAUNDRY

I 1999, har O&CO.’s olje æren av å bli innlemmet i en av Thomas Keller's supper på French Laundry, annerkjent som en av verdens beste restauranter og tildelt tre Michelin stjerner fra 2006.

 

2000 - 2001

OCo historie 7

 

O&CO. USA’S BUTIKKER DEBUTERER I NYC, BOSTON
& SHORT HILLS, NJ

O&CO. åpner sine første butikker ved New York Citys historiske
landemerke, Grand Central, ved siden av hovedterminalens mathall på
Newbury Street i Boston og på det største luksus kjøpesenteret i USA, i
Short Hills, NJ.

Internasjonalt fortsetter O&CO. utvidelsene utenlands og åpner
butikker i Skandinavia, Brasil og Japan, samtidig som de stadig vokser
fort i Frankrike.

 

2002 - 2004

OCo historie 8 1
Premium Balsamico

 

 

 

65 BUTIKKER PÅ VERDENSBASIS & UTVIDELSE AV PRODUKTLINJE

13 new butikkåpninger, includert i Australia; som gir en total av 65
butikker i verden. O&CO. USA fortsetter sin
ekspansjon med den fjerde åpningen i den voksende
Bleecker Street i West Village i NYC.

O&CO. sine utvidelser gjelder også produktutvalget, når
den kommende bestselgeren – O&CO.’s Premium
balsamico eddik fra Modena - introduseres.

 

2005 - 2006

OCo historie 9

 

 

 

 

LEDERSKAP

Albert Baussan, vår sjef for dyrking av oliven, blir
majoritetseier og CEO for Oliviers & Co.OCo historie 10

Albert Baussan

 

 

 

 

OLIVIERSANDCO.COM

O&CO. USA LANSERER OLIVIERS & CO. sin amerikanske nettbutikk.

OCo story 11

 

 

 

 

 

LANSERING AV HUPLEIE PRODUKTER

Med de stadig mer utbredte helsefordelene fra olivenolje, lanserer O&CO. den organiske Oliviers & Co. hjem og hudpleie linjen.

 

2007

OCo story 12

 

 

NASJONAL OPPSKRIFTS KAMPANJE
I ELLE A TABLE

Basert på et annonserings momentum i Frankrike, lanserer O&CO.
sin første nasjonale annonseringskampanje i det kjente
matkjenner magasinet, Elle a Table.

OCo historie 13

O&CO. VISES FREM I BOSTONS
HYLLEDE INTERKONTINENTALE
HOTEL’S OLIVENOLJE MUSEUM

Miel Restaurant har eget privat spiserom: "The Olive Oil Museum", med plass til 14, utelukkende fylt med olivenolje fra O&CO.

 

2008 - 2009

O&CO. USA KJØPES TILBAKE
AV OLIVIERS & CO. SA

I 2009 blir O&CO. USA kjøpt tilbake av det franske
moderselskapet Oliviers & Co. SA.

 

2010 - 2012

HEDER & PRISER

I 2011 blir M. Albert Baussan tildelt Chevalier de la Légion
d'Honneur, graden av en ridder og en av Frankrikes største utmerkelser.
Det påfølgende året blir Eric Verdier skjenket Chevalier du
Mérite Agricole for fremragende bidrag til landbruket.

INTERNASJONAL EKSPANSJON

O&CO. ekspanderer videre i Europa til
Hellas, Romania and Tyskland.

 

2013 & Nå

OCo historie 16

 

 

 

 

UTVIDELSEN FORTSETTER:
ANTALLET AV O&CO.’S INTERNASJONALE BUTIKKER
VOKSER TIL 87 & NYE PRODUKTER

Kulinariske produktutvidelser fortsetter med O&CO.’s egne kolleksjon av barbeque saus, som har blitt en internasjonal bestselger, og med antall internasjonale butikker på 87 verden over.

O&CO. BBQ Collection