Real Extra Virgin Olive Oil, Pure Olive Oils - Oliviers & Co.

FRI FRAKT ved kjøp over 300 kr. Les mer

0
Husk: Gratis frakt ved handel over 300 kroner!  
  • nye butikker jul

  • halloween gresskarsuppe høst

  • trøffle

  • konkurranse vinn en tur til Barcelona!

  • adventskalender

  • Oliviers Konkurranse

Ekte Extra Virgin Olivenolje

Ekte gull eller
Narrens gull?

Velg premium olivenolje fra rennomerte leverandører og styr unna forfalskninger og svindelvare

Enten den er servert med ferskt brød og ost, eller brukt liberalt i matlaging, så er det så mange måter å nyte olivenolje på. Det beste valget er ofte extra virgin olivenolje, som blir laget ved å knuse oliven rett etter at de er plukket. Dette er en prosess som er fri fra kjemikalier, bruk av varme eller industriell rafinering.

Den beste og mest ønskede kvaliteten på olivenolje får man fra den første pressingen. Dette kommer av det lave innholdet av syre, den delikate men intense smaken og den godt dokumenterte helsefordelen den gir. New England Journal of Medicine konkluderte med at kost fra Middelhavsregionen som inneholder mye premium olivenolje, reduserer faren for hjerteattak og slag.

Så hva er det ikke å like? Når olivenoljen du kjøper er påsatt merkelapper som med hensikt gir feil informasjon eller ikke er det gode produktet du forventer, da er det et problem. Premium oljeprodusenter tar dette veldig alvorlig. For mange av disse produsentene er ikke premium olivenolje kun forretninger, det er en livsstil.


Et stort problemEt stort problem

Matvareindustrien er full av svindel og snarveier, og ikke bare på "gourmet nivået". For eksempel: Vi har sett en kompleks svindel verdt 180 millioner dollar som involverer produsenter av kinesisk honning som prøver å unngå importreguleringer i USA. Det finnes vanilje svindel som som oppgir feil opprinnelsesland eller fortynner naturlige produkter med syntetisk vanilje. Nylig ble Quaker Oats Company anklaget i en stevning for å med hensikt ha villedet kunder til å tro at deres havregrøt med Lønnesirup og brunt sukker inneholdt ekte lønnesirup, en premium ingrediens.

Extra Virgin olivenolje krever en premium pris og posisjonering på høyeste nivå. Beklageligvis er det alltid de som vil prøve å utnytte en slik etterspørsel for å profittere. Ekte Extra Virgin olivenolje er det ektegullet; produkter som er tuklet med eller har etiketter med feil merking vil være svovelkisen kjent som "Narrens gull".

60 Minutes presenterte nylig en sak hvor de rapporterte om 7000 tonn med olivenolje som ble solgt som "100% Italiensk extra virgin olivenolje som, når den ble analysert, viste seg å inneholde oljeblandinger. I en blandet olje bruker produsenten en base av en billigere vegetabilsk olje (f.eks rapsolje) som tilsettes en andel (f.eks 25 %) av virgin olivenolje. Oljen ble solgt i hele verden med en verdi estimert til å være flere titalls millioner dollar. Nærmere tyve vanlige merker har i det siste kommet under mistanke om svindel.


En enkel løsning

Så hva skal en som elsker olje gjøre? O&CO. har svaret!

Enten du er en ny forbruker av olje eller en kjenner, det beste du kan gjøre er å handle fra en rennomert bedrift som respekterer de beste kildene til extra virgin olivenolje. Kvalitetsforhandlere forstår at oljen må behandles og oppbevares med varsomhet, og at oljen har et begrenset liv i butikkhyllene. Gode forhandlere vil også være en guide for å finne din foretrukne smak og stil.

Extra Virgin olivenolje, på samme måte som fin vin, bør på etiketten vise: Produsentens navn og mølle som er brukt, opprinnelsesland, dato for innhøsting, forsendelsen den tilhører og variasjonen av oliven.

Start på toppen. Oliviers & Co. er en av de ledende formidlere av fin extra virgin olivenolje og andre gourmet produkter. Vi i O&CO. pleier å si: "På samme måte som med vin fra rennomerte vingårder, hvorfor kan ikke overlegen olivenolje være verdig å bli annerkjent som "grand cru"?


Oliviers & Co. viser frem de beste produsentene av olivenolje

O&CO. har butikker i 18 land internasjonalt.

Hva er kvalitetene som skiller O&CO. fra andre leverandører av olivenolje? O&CO. har en produktsans, global distribusjon, erfaring med detaljhandel og en høy standard som er nødvendig for å bringe verdens fineste olje til bordet ditt i utmerket forfatning.


Olivenoljens evangeliumOlivenoljens "evangelium" i henhold til O&CO.

Oliven må være:

  • - Håndplukket når de er grønne
  • - Transportert umiddelbart til møllen etter innhøsting
  • - Kun de beste oliven er sortert for prosessering
  • - Produksjonsprosessen er sporet fra innhøsting til tapping og til leveranse
  • - Prosessen skjer under 25 grader C
  • - Olivenoljer med forskjellig opprinnelse aldri presses sammen, noe som resulterer i olje under standard
  • - Lavt syreinnhold som ikke overgår 0.3%

Les Mer Om Oliviers & CO.'s Forpliktelse Til Kvalitet >


Test & Smak

Produsentens arv og omdømme er viktig, selvfølgelig, men til slutt dreier det seg om smak og "munnfølelse". Oliviers & CO. sine eksperter utfører spesifikke tester for å vurdere oljen.

Først undersøker de oljen i en gjennomsiktig beholder for å bekrefte at det er en ublandet olje. Den neste testeren tar korte inhalasjoner som kan avdekke feil. For det tredje, tar de litt olje på tungen for å måle dens fluiditet. Til slutt er det smaken; olivenolje er "notater" og egenskaper.

Oliviers & CO.sine ansatte har en dybde på sin olivenoljekunnskap som er uten sidestykke - spesielt når det kommer til utvelgelse av ekstra virgin oljer som tilbys av selskapet. Oliviers & CO. er gjennomsiktige når det gjelder å dele denne informasjonen om sine produkter med forbrukeren, og vi garanterer full sporbarhet. For eksempel så vil Oliviers & CO. sine extra virgin etiketter inneholde navnet på produsenten, opprinnelseslandet, dato for innhøsting, oliven ”varietals”og antall liter som er valgt til å selges av Oliviers & CO. Det er også en best før dato som er stemplet på hver flaske eller boks med olivenolje for å sikre at du får den ferskeste olivenoljen som er tilgjengelig.

Lær Deg Å Smake På Olivenolje Som En Ekspert >


Utvikle-GrandCru

GRAND CRU

"Grand Cru" betegner en begrenset produksjon av en spesiell eller høyere kvalitets olivenolje. Oliviers & Co. sertifisering av
Grand Cru utvalget er det perfekte uttrykket for noen av de vakreste miljøene for dyrking rundt Middelhavet. Av samme tradisjon som med de fineste viner, gir vi deg det beste, til å bli utforsket og nytes av alle.

Prosessering-Hverdag

HVERDAGSOLJE

De høye standardene som er etablert av Oliviers & CO gjør at vi kan tilby
Hverdags Grand Crus olivenolje. For mange er olivenolje en essensiell del av hvert måltid, og Oliviers & CO tilbyr en olje for alle bruksområder, perfekt for sautering, steking, lage marinader og mer.

Nydelige Oppskrifter

OPPSKRIFTER

Ved å bruke og nyte olivenolje på en tradisjonell måte vil du få en følelse av å spise ved Middelhavet. Hvis du har en tallerken med varm pasta med fersk pesto og skiver med Parmigiano-Reggiano, hell over kvalitetsolje valgt ut av Oliviers & CO. Smaken vil bli sterkere og mer uthevet. Nyt litt vin, fortsett å spise. Kutt ut saltet og smøret, spis bedre, lev lenger.