Kundeservice - Oliviers & Co.

Kundeservice

Har du et spørsmål? Vi er tilgjengelige mandag til fredag, 10:00 - 18:00, torsdag, 10:00 - 19:00 og lørdag, 10:00 - 17:00

Våre godt utdannede salgsmedarbeidere står til din tjeneste.
Svarer vi ikke med én gang, hjelper vi noen andre. Da kommer vi tilbake til deg så fort vi klarer.


BESTILLING & SPORING

SPORING AV ORDRE

Oliviers&Co kunder med konto har mulighet til å spore ordren sin når som helst. Bare klikk her for å logge inn til kontoen din og velg Mine Ordre. Denne tjenesten lar deg vite hvor forsendelsen er i fraktprosessen med en gang Bring starter frakten. Vær oppmerkson på at det tar normalt 1-2 arbeidsdager før forsendelsen forlater lageret og blir sendt videre med Bring.

I tillegg vil alle Oliviers&Co kunder motta en ordrebekreftelse på e-post når vi mottar bestillingen. Når ordren sendes vil vi sende en fraktbekreftelse som inkluderer sporingsnummeret.

BETALINGSMETODER

Vi tar i mot følgende kredittkort og betalingsmetoder: Visa, Mastercard/Eurocard og Klarna Faktura.

SIKKERHET

Når du handler hos oliviers-co.no, bruker vår server en software som gir 128-bit kryptering, som er en industri-standard. SSL 128-bit kryptering er den beste softwaren tilgjengelig for å vokte transaksjoner på nettet. SSL (Secure Socket Layer) krypterer eller dekrypterer din personlige informasjon, inkludert kredittkortopplysninger, navn og adresse når denne informasjonen reiser over nettet. Denne graden av sikkerhet nyter du godt av når du handler hos oliviers-co.no.

TJENESTER

BRUKE EN PROMOKODE

Av og til vil vi ha spesialtilbud som gir deg gode tilbud på våre produkter. Når du har fått utdelt en kode, kan du bruke den i nettbutikken. Når du sjekker ut av butikken, tast inn koden i feltet for dette. Rabatten du har fått vil bli trukket fra beløpet du handler for.

ANDRE TILBUD

Andre tilbud vil også komme i form av en promo kode. Følg samme fremgangsmåte som beskrevet over.

O&CO. NYHETSBREV

Du trenger ikke å lage en konto for å få våre nyhetsbrev. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev i bunnen av hver side i nettbutikken. Du vil da få spesielle tilbud og nyheter sendt direkte til deg i innboksen..

Husk at du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å trykke "Avslutt abonnement" som du finner i nyhetsbrevet.