1. 4 / 14

Sort Oliven & Tørket Fikentapenade

Sort Oliven & Tørket Fikentapenade

Varenummer # 73ONPE100
kr 99,00
På lager
En deilig oppskrift hvor myk tekstur og søte toner av fiken går praktfullt med salte sorte oliven.
Enzo Pettè er en av de nye generasjoners kokker som mens resterende er knyttet til kulinariske tradisjoner, liker å eksperimentere! Han er ved roret i en eksepsjonell restaurant i Bergamo, verdsatt av matelskere på jakt etter omtolket italiensk mat. Det er i samme ånd han har skapt denne oppskriften for Oliviers & Co tapenadesamling.

Størrelse: 100 g

KOKK: Enzo Pettè
KOKKENS RESTAURANT: L’Officina, Winter Garden Hotel di Grassobbio, Bergamo, Italia
Region/Land: Italia
Passer med: Utrolig når man bare smører den på brød eller toast. Perfekt for alle typer langsom-matlagning og som base for sauser.
Ingredienser: black olives 64%, dried figs 14% (dried figs, rice flour), extra virgin olive oil, concentrated lemon juice, balsamic vinegar (wine vinegar, concentrated and cooked grape must, caramel), honey, anchovy (anchovy, olive oil, wine vinegar). Contains: sulfites.