1. 35 / 66

Pesto Alla Genovese - Basilikum & Parmesan

Pesto Alla Genovese - Basilikum & Parmesan

Varenummer # 75PEGE180V2
kr 99,00
På lager
Til de tre klassiske ingredienser - basilikum, parmesan ost og pinjekjerner, legger Chef Meulien til cashewnøtter. Jean-Marie Meulien tolker klassisk av klassikerne: Pesto Genovese, en tradisjonell italiensk saus vanligvis knyttet til Liguria-regionen i Nord-Italia, nærmere bestemt byen Genova. Sødme av cashewnøtter skiller virkelig denne oppskriften fra andre!

Størrelse: 180 G

KOKKENS RESTAURANT: Oasis, La Napoule, Clos Longchamp
Region/Land: Paris, Frankrike
Passer med: Bland i lag med pasta eller risotto, bruk som tilbehør til grillet kylling, fisk, og dampede grønnsaker, med brunost, smørt på en sandwich, focacciabrød, eller på bakte eller kokte poteter.
Ingredienser: Fresh basil Genovese PDO 35%, extra virgin olive oil, cashew nuts, Parmigiano Reggiano PDO parmesan cheese 4% (milk), pine kernel, garlic, corn starch, wheat fibers (gluten), salt

Omtaler fra kunder

“If you love a rich and hearty pesto, this is your new best friend. Just imagine your traditional pesto with even more cheese and cashews! Just a tablespoon of this diluted in some pasta water is all you need for a great pasta sauce.”

Steven Mei, Store Manager
from the Bleecker St. Boutique