FRI FRAKT ved kjøp over 500 kr.

0
Din handlekurv

Du har ingen varer i handlekurven.

Vi fortsetter å levere hver dag. Kjøper du for over 1000,- får du levering på døra for 49,- (100,- rabatt trekkes fra i "Ordresammendrag" før du betaler)
GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER KR 500,-

+ GRATIS SMAKSPRØVE OG OPPSKRIFT MED HVER BESTILLING

  1. 17 / 65

Ketchup

Ketchup

Varenummer # 74KEST200
kr 99,00
På lager
En gourmetvri på en sommerklassiker.! Laget med piment d'esplette, chilisaus, lavendel, timian og spisskummen, dette er et friskt og sofistikerte krydder. Søt med en røykfylt og krydret topping. Vår eksklusive oppskrift bringer ut den naturlige sødme fra tomat skapt som et sunt alternativ som dessuten har et lavt sukkerinnhold.
Den 38 år gamle kokken har samarbeidet med Oliviers & Co. i mange år nå. Etter å ha jobbet på "La Bastide de Saint-Tropez», «La Chèvre d'Or", "Grand Hôtel du Cap" og "Maya Bay", åpnet han sin egen restaurant i Beaulieu-sur-Mer (Sør-Frankrike): "La Raison Gourmande". Der skapte han en ny meny nesten hver dag i henhold til markedets råvarer. I 2013, en av de mest innflytelsesrike franske restaurantguider, "Gault & Millau" belønnet ham med tre "hatter" (av en skala på fem) og også tildelte «Morgendagens god kokk".
Olivier Streiff er en utrolig talentfull og dristig kokk. Hans fargerike og kreative mat er en perfekt match for Oliviers & CO. merkelapp!

Størrelse: 200 G

Region/Land: Beaulieu-sur-Mer, Sør i Frankrike
Passer med: En viktig ingrediens til grill-sesongen, den er allsidig og kan også brukes som en barbequesaus eller en skarp glasur til ditt favorittkjøtt!
Ingredienser: tomato concentrate, water, Marsala wine (sulfites), balsamic vinegar of Modèna (cooked grape must, wine vinegar, sulfites), alcohol vinegar, sugar, extra virgin olive oil, salt, modified corn starch, PDO Espelette pepper, chili sauce (vinegar, red pepper, salt), thyme, lavender, cumin.

Omtaler fra kunder

“This is regular ketchup's sophisticated older sister. This ketchup is DELICIOUS! Makes a wonderful dipping sauce for shrimp cocktail and is yummy on any burger.”

Jasmine Sainteloi, Sales Associate
from the Grand Central Station Flagship