1. 1 / 33

Spansk Grand Cru & Premium balsamico fra Modena

Spansk Grand Cru & Premium balsamico fra Modena

Varenummer # 10150
kr 599,00

Pris som konfigurert: kr 599,00

På lager

Grand Cru: Den familieeide olivenlunden Predio Son Quint, ligger i Tramuntana, nord på Mallorca, og er en av de mest berømte olivengårdene på Balearene øyene. Både klimatiske forhold, terreng og tradisjonelle metodene for å produsere olivenoljer, gjør at oljer fra Predio Son Quint har en unik smak med en intens, søt aroma.
Du kommer til å like denne delikate, fruktige oljen, med smaksnoter av hasselnøtter, mimosa og eple.

Premium balsamico fra Mondena: Dette er vår bestselger år etter år. En vellagret balsamicoeddik som bygger på en mange hundre år gammel tradisjon fra Modena-området i Italia. Druer moses og kokes i 25-40 timer før blandingen legges på trefat hvor druemosten utvikler seg til eddik. Denne balsamicoeddiken har vært lagret på ulike trefat over 3 år og for hver dag som har gått blir eddiken bare bedre, fyldigere og rikere på smak. Noen dråper av denne nydelige eddiken hever smaken på det meste. Mulighetene er uendelige!

Rustfri stål helletut følger med

Land: Spania
Region: Mallorca
Høstet: November 2016
Begrenset opplag: Kun 2000 flasker (1000 liter).
Type oliven: 60% Arbequina, 20% Pictual, 20% Empeltre
Region/Land: Italia
Passer med: Passer til alt! Salater, grillede reker, grillet asparges, dampede grønnsaker, grillet kjøtt, marinade, fantastisk på jordbær, vanilje is Eller begge i sammen!
Ingredienser: Kokt drue most, vin eddik. Inneholder: sulfitter