1. 9 / 34

Sølvpakke

Sølvpakke

Varenummer # 10184
kr 649,00

Pris som konfigurert: kr 649,00

På lager

I over 30 år har Carlota og Mauricio Botton produsert olivenoljer av førsteklasses kvalitet i utkanten av Barcelona i Catalonia. Med kombinasjon av lidenskap og kunnskap produserer dette paret en eksepsjonell olje.

Finca la Gramanosa ligger sør for Barcelona på middelhavskysten. Dette er en av de beste produsentene av olivenolje i Katalonia: 30 år viet dyrking av oliventreet og utvikling av førsteklasses olivenolje gir resultater. Gården ligger mellom hav og fjell, et klima som gir en ensartet olivenolje uten sidestykke.

Du kommer til å sette pris på denne urteaktig olivenoljen med noter av nyklipt gress, artisjokk, sennepsfrø og grønn te.

Premium balsamico fra Mondena: Dette er vår bestselger år etter år. En vellagret balsamicoeddik som bygger på en mange hundre år gammel tradisjon fra Modena-området i Italia. Druer moses og kokes i 25-40 timer før blandingen legges på trefat hvor druemosten utvikler seg til eddik. Denne balsamicoeddiken har vært lagret på ulike trefat over 3 år og for hver dag som har gått blir eddiken bare bedre, fyldigere og rikere på smak. Noen dråper av denne nydelige eddiken hever smaken på det meste. Mulighetene er uendelige!

Rustfri stål helletut følger med

Land: Spania
Region: Tarragona, Katalonia
Høstet: October 2018
Begrenset opplag: 2000 L
Type oliven: 100% Arbequina
Passer med: Salater, grillede reker, grillet asparges, dampede grønnsaker, grillet kjøtt, marinade, fantastisk på jordbær, vanilje is. Eller begge i sammen!