1. 1 / 23

Sølvpakke

Sølvpakke

Varenummer # 10179
kr 649,00

Denne olivenoljen er laget av olivensorten Picual som dyrkes på landsbygda i Sierra Magina i Andalucia. Det leirete og kalkholdige jordsmonnet fra dette området drar nytte av spesielt gunstige forhold for produksjon av en bemerkelsesverdig olje.

Familien Montabes har gjennom fire generasjoner dyrket oliven og presset de mest fantastiske oljer. Tidlig innhøsting, grundig kunnskap og ikke minst en dyp lidenskap for faget, gjør at oljene fra Monva får en unik smak.

Monva vant gullmedalje i årets kåring av beste oljer under The World Olive Oil Competition i New York

Premium balsamico fra Mondena: Dette er vår bestselger år etter år. En vellagret balsamicoeddik som bygger på en mange hundre år gammel tradisjon fra Modena-området i Italia. Druer moses og kokes i 25-40 timer før blandingen legges på trefat hvor druemosten utvikler seg til eddik. Denne balsamicoeddiken har vært lagret på ulike trefat over 3 år og for hver dag som har gått blir eddiken bare bedre, fyldigere og rikere på smak. Noen dråper av denne nydelige eddiken hever smaken på det meste. Mulighetene er uendelige!

Rustfri stål helletut følger med

Land: Spania
Region: Andalusia
Høstet: October 2018
Begrenset opplag: 2000 L
Type oliven: 100% Picual
Passer med: Salater, grillede reker, grillet asparges, dampede grønnsaker, grillet kjøtt, marinade, fantastisk på jordbær, vanilje is. Eller begge i sammen!
Ingredienser: Kokt drue most, vin eddik. Inneholder: sulfitter