1. 16 / 27

Tomatkrem med espelette

Tomatkrem med espelette

Varenummer # 75DETO120
kr 99,00
På lager
Oppskriften på denne tomatkremen har sin opprinnelse fra Sør-Spania og kan spores helt tilbake til det tolvte århundre. Her kombineres nydelige smaker fra Andalusia og Midtøsten og krydres akkurat passe med espelette chili. Dette er noe som vil falle i smak hos de aller fleste.
KOKK: TILBUD PÅ GRUNN AV DATO. BEST FØR 07/2019
Region/Land: Marseille, Frankrike
Passer med: Bruk den i tomatbaserte fiskesupper, på pizza, pasta og ris. Eller prøv en rett fra Marseille der du tilsetter tomatkrem i panna til stekt kalv og surret løk.
Ingredienser: Tomat 39,2% (tomat, tomatjuice, sitronsyre), soltørkede tomater i olivenolje 30% (rehydrert tørket tomat, olivenolje, salt, sukker, eddik), kaldpresset olivenolje 12,2%, løk, balsamicoeddik (vineddik (sulfitter), druemost (sulfitter), farge: karamell, sulfitter), tomatpuré, sukker, espelette chili PDO, salt, spisskummin, hvit pepper.